Een sauna en spa waar je even aan de wereld ontsnapt en terug tot jezelf kan komen…

Ontdek hieronder onze faciliteiten.

 

 

 

Turks stoombad

 

Ook wel de natte sauna genoemd. Bij een lage temperatuur (45° C) en een hoge vochtigheid (98%) ontstaat stoom die de huid op milde wijze reinigt en verjongt. In combinatie met een scrub nadien gaat je huid weer stralen! Heb je last van je luchtwegen? De aromatherapie doet je herademen!  

 

 

hamam
Finse sauna

Finse sauna

 

Ook wel de droge sauna genoemd. Dankzij de intense warmte (80°C tot 120°C) gaat je lichaam sneller zweten en worden schadelijke stoffen via de poriën afgevoerd. Ontgiftende en zuiverende werking.

 

 

Patio met dompelbad en stortemmer

 

Het is belangrijk om tijdens het saunabezoek je lichaam af te koelen zodat het zijn normale temperatuur terug bereikt. Het koude dompelbad en de koude stortemmer werken verkwikkend, nemen je vermoeidheid weg en geven je een prettig gevoel.

 

Dompelbad

 

Whirlpool

Je huid en zenuwstelsel worden met de luchtbellen (14 jets in de spabodem) heerlijk geprikkeld. De krachtige waterstralen (10 jets voor rug, voeten en zijde) masseren je lichaam actief. Kies zelf de intensiteit en het ritme! Selecteer de lichtvariant die bij je stemming past en beleef de ultieme ervaring.

Relaxruimtes en infraroodhoek

In deze rustruimtes kan je lichaam zijn natuurlijke harmonie terugvinden. Neem tijdens je sauna- en spabeleving steeds pauzes om te rusten en water of thee te drinken. Zo kan je lichaam afkoelen, voorkom je uitdroging en kan je hartslag weer zijn normale ritme vinden. Geniet van de mooie natuur rondom. Zo komen lichaam en geest helemaal in balans.

 

relaxruimte wellness

Buitenzwembad

Verwarmd t.e.m. augustus en toegankelijk t.e.m. september.
Opgelet: aan het zwembad is badkledij verplicht.
 

Een sauna en spa waar je even aan de wereld ontsnapt en terug tot jezelf kan komen…

 

Ontdek hieronder onze faciliteiten

Finse sauna

 

Ook wel de droge sauna genoemd. Dankzij de intense warmte (80°C tot 120°C) gaat je lichaam sneller zweten en worden schadelijke stoffen via de poriën afgevoerd.

Ontgiftende en zuiverende werking.

finse sauna

Turks stoombad

Ook wel de natte sauna genoemd. Bij een lage temperatuur (45° C) en een hoge vochtigheid (98%) ontstaat stoom die de huid op milde wijze reinigt en verjongt. In combinatie met een scrub nadien gaat je huid weer stralen!

Heb je last van je luchtwegen? De aromatherapie doet je herademen!  

Patio met dompelbad en stortemmer

Het is belangrijk om tijdens het saunabezoek je lichaam af te koelen zodat het zijn normale temperatuur terug bereikt.

Het koude dompelbad en de koude stortemmer werken verkwikkend, nemen je vermoeidheid weg en geven je een prettig gevoel.

Whirlpool

Je huid en zenuwstelsel worden met de luchtbellen (14 jets in de spabodem) heerlijk geprikkeld.

De krachtige waterstralen (10 jets voor rug, voeten en zijde) masseren je lichaam actief. Kies zelf de intensiteit en het ritme!

Selecteer de lichtvariant die bij je stemming past en beleef de ultieme ervaring.

jacuzzi

Relaxruimtes

In deze rustruimtes kan je lichaam zijn natuurlijke harmonie terugvinden.

Neem tijdens je sauna- en spabeleving steeds pauzes om te rusten en water of thee te drinken. Zo kan je lichaam afkoelen, voorkom je uitdroging en kan je hartslag weer zijn normale ritme vinden.

Geniet van de mooie natuur rondom. Zo komen lichaam en geest helemaal in balans.

massage

Buitenzwembad

Verwarmd van 1 juni t.e.m. augustus en toegankelijk van mei t.e.m. september.
Opgelet: aan het zwembad is badkledij verplicht.
 

buitenzwembad