Germaine de capuccini

Beauty & massage instituut 

Zie ons aanbod onder ‘Beauty & massage instituut’.

 

 

 

 

 

 

Turks stoombad

 

Ook wel de natte sauna genoemd. Bij een lage temperatuur (45° C) en een hoge vochtigheid (98%) ontstaat stoom die de huid op milde wijze reinigt en verjongt. In combinatie met een scrub nadien gaat je huid weer stralen! Heb je last van je luchtwegen? De aromatherapie doet je herademen!  

 

 

Hammam
Finse sauna

Finse sauna

 

Ook wel de droge sauna genoemd. Dankzij de intense warmte (80°C tot 120°C) gaat je lichaam sneller zweten en worden schadelijke stoffen via de poriën afgevoerd. Ontgiftende en zuiverende werking.

 

 

Patio met dompelbad en stortemmer

 

Het is belangrijk om tijdens het saunabezoek je lichaam af te koelen zodat het zijn normale temperatuur terug bereikt. Het koude dompelbad en de koude stortemmer werken verkwikkend, nemen je vermoeidheid weg en geven je een prettig gevoel.

 

Dompelbad

 

Whirlpool

Je huid en zenuwstelsel worden met de luchtbellen (14 jets in de spabodem) heerlijk geprikkeld. De krachtige waterstralen (10 jets voor rug, voeten en zijde) masseren je lichaam actief. Kies zelf de intensiteit en het ritme! Selecteer de lichtvariant die bij je stemming past en beleef de ultieme ervaring.

Relaxruimtes

In deze rustruimtes kan je lichaam zijn natuurlijke harmonie terugvinden. Neem tijdens je sauna- en spabeleving steeds pauzes om te rusten en water of thee te drinken. Zo kan je lichaam afkoelen, voorkom je uitdroging en kan je hartslag weer zijn normale ritme vinden. Geniet van de mooie natuur rondom. Zo komen lichaam en geest helemaal in balans.

 

relaxruimte wellness

 

Buitenzwembad

Verwarmd van april tot oktober.

Beauty Instituut 
Gelaatsbehandeling €70/1u
Huidanalyse
Oppervlakkige reiniging
Dieptereiniging
Serum
Masker
Massage handen en armen
Hydraterende crème
Huidadvies

Turks stoombad

Ook wel de natte sauna genoemd. Bij een lage temperatuur (45° C) en een hoge vochtigheid (98%) ontstaat stoom die de huid op milde wijze reinigt en verjongt. In combinatie met een scrub nadien gaat je huid weer stralen!

Heb je last van je luchtwegen? De aromatherapie doet je herademen!  

Finse sauna

 

Ook wel de droge sauna genoemd.

Dankzij de intense warmte (80°C tot 120°C) gaat je lichaam sneller zweten en worden schadelijke stoffen via de poriën afgevoerd. Ontgiftende en zuiverende werking.

Patio met dompelbad en stortemmer

Het is belangrijk om tijdens het saunabezoek je lichaam af te koelen zodat het zijn normale temperatuur terug bereikt.

Het koude dompelbad en de koude stortemmer werken verkwikkend, nemen je vermoeidheid weg en geven je een prettig gevoel.

Whirlpool

Je huid en zenuwstelsel worden met de luchtbellen (14 jets in de spabodem) heerlijk geprikkeld.

De krachtige waterstralen (10 jets voor rug, voeten en zijde) masseren je lichaam actief. Kies zelf de intensiteit en het ritme!

Selecteer de lichtvariant die bij je stemming past en beleef de ultieme ervaring.

jacuzzi

Relaxruimtes

In deze rustruimtes kan je lichaam zijn natuurlijke harmonie terugvinden.

Neem tijdens je sauna- en spabeleving steeds pauzes om te rusten en water of thee te drinken. Zo kan je lichaam afkoelen, voorkom je uitdroging en kan je hartslag weer zijn normale ritme vinden.

Geniet van de mooie natuur rondom. Zo komen lichaam en geest helemaal in balans.

massage

Buitenzwembad

Verwarmd van april tot oktober.

massage